Citate despre organizare

„Începe prin a face ce e necesar, apoi ceea ce e posibil şi apoi dintr-o dată te vei trezi că faci imposibilul” (Sf. Francis de Asisi)

“Ordinea sau dezordinea depind de organizare, curajul sau laşitatea de împrejurări, tăria sau slăbiciunea de dispunere.” (Sun Tzu)

Chris Crouch „Latura mentală a procesului de organizare este mult mai importantă decât orice altceva ai avea de făcut.”

Chris Crouch „Tot ceea ce realizează un om şi tot ceea ce nu reuşeşte să organizeze este rezultatul direct al propriilor gânduri.”

Chris Crouch „Dacă în prezent nu eşti o persoană organizată, există şanse să nu devii niciodată una, în afară de situaţia în care nu îţi schimbi obiceiurile contraproductive, care generează haos.”

Barbara Hemphill „Aglomerarea reprezintă deciziile amânate.”

Eric Hoffer „Cea mai mare oboseală a noastră provine din lucrurile nefăcute.”

Chris Crouch „Încetează să te mai opreşti atât de des şi vei face mult mai multe, într-un timp mult mai scurt.”

Cu drag,Fănica RarincaFii autodidact!






 Ti-a placut articolul?
Inscrie-te cu adresa de email ca sa primesti in inbox articolele publicate si poti descarca gratuit ebook-ul Scapă de stres! Fii fericit!

Scap_de_stres_Fii_fericit.jpg

We respect your email privacy

Email Marketing by AWeber

Fanica Rarinca

Profesor de Geografie din anul 2000 în orașul Galați. Am început un proces de dezvoltare personală în anul 2010. În 2014 am deschis acest blog. Am scris câteva cărți de dezvltare personală: Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea, Iertarea (publicată doar pe Amazon.com) precum și cărți de literatură cu conținut de dezvoltare personală, Guru și Ciocârlia pentru copii și Mica Stea Portocalie pentru adolescenți și adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.