GUEST POST: Ce influență are gândirea pozitivă asupra câmpului energetic numit aură?

Acesta este un GUEST POST scris de MARIA CIOBANU.

 

2015_07_Life-of-Pix-free-stock-photos-woman-sun-field-juliacaesar

 

 

De cele mai multe ori blocajele intervin în funcție de modul nostru de gândire, care la rândul lui determină  modul de acțiune. Și în cazurile unor agresiuni tot noi suntem cei ce permitem destabilizarea. Printr-o gândire pozitivă și un transfer de Lumină și Iubire spre sursa generatoare de rău, reușim să redirecționăm acele agresiuni la baza de unde ele  au fost transmise.
Concluzia este că prin gândire pozitivă aura noastră se poate păstra intactă, determinând astfel o sănătate bună, un comportament pe măsură și o viață liniștită.
Numai că aura, dacă ar depinde de ea și nu de noi cum să arate ea, n-ar mai trebui cercetată cu ajutorul electronografiei, ar putea fi vizualizată de noi toți fără nici cel mai mic efort.
Acest câmp energetic numit aură  se modifică în intensitate și culoare în funcție de starea de sănătate a diferitelor organe, precum și în raport cu starea noastră sufletească.
Aura poate implica atragerea și respingerea dintre oameni.
Se supun principiului atracției toți acei oameni ale căror corpuri eterice corespund ca vibrație, iar din punct de vedere cromatic se încadrează în aceeași nuanță energetică.
Atunci când un câmp este destabilizat, se poate echilibra prin niște tehnici simple proprii, precum și prin apelarea la un inițiat în bioenergie.
Știm că dacă aura este în ordine, fluidul cosmic ajuns în interiorul organismului parcurge anumite trasee, pe diferite meridiane energetice, concentrându-se în special de-a lungul fibrelor nervoase, în ganglionii nervoși vegetativi, în măduvă, în encefal, în tot sistemul endocrin, începând cu glandele suprarenale.
Imaginați-vă ce înseamnă ca o parte dintre aceste zone să nu beneficieze de această ”invazie” vitală, ce dezechilibre organice se pot genera, ca să nu mai vorbim de vindecare!
Având în vedere că aura diferă substanțial de la o persoană la alta în funcție de sex, vârstă, sănătate, performanțe mentale, mod de gândire, câmpul energetic este și el diferit de la un individ la altul. În situația în care subiectul are o viață cât de cât pozitivă și vine cu o abordare pozitivă, cu un gen de gândire și acțiune tot pozitive, procesul de vindecare va fi unul scurt și plin de succes.

In concluzie, în câmpul nostru energetic, emoțiile, gândirea, amintirile, senzațiile, experiențele ce nu au legătură cu latura fizică își au locurile lor specifice și bine delimitate.
Dacă vom înțelege unde sunt poziționate  toate acestea, atunci vom înțelege și ce determină sau generează anumite boli, precum și ce trebuie făcut pentru a realiza o anumită calitate a sănătății.
Cele șapte canale energetice poziționate pe partea din față a corpului fizic cu corespondență în spatele acestuia se numesc canale energetice în oglindă. Primele patru din față au legătură cu sentimentele personale, iar cele din spate cu voința acestora, iar când se echilibrează aura, acestea interacționează direct. Este foarte important ca aceste canale energetice să nu cunoască niciun fel de blocaje, cu cât sunt mai deschise, cu atât mai mult fluidul cosmic se va scurge în interiorul nostru, eliminând posibilitatea instalării vreunei boli. Lipsa fluxului energetic din sistemul integral numit om (materie+energie) duce la îmbolnăvire, la modificarea simțurilor și diluarea sentimentelor.
Toate cele cinci simțuri sunt asociate unor canale energetice, astfel: primul canal-pipăitul; canalul II- auzul, mirosul și gustul; canalul VI- văzul.
În concluzie, funcțiile canalelor energetice sunt de a capta și a transmite în toate straturile din aură energia cosmică, de a vitaliza corpul fizic, precum și de a dezvolta diferite aspecte de autoconștientizare.
Datorită acestor asocieri a acestor canale energetice, trebuie să conștientizăm influența stării noastre mentale și fizice asupra lor, și să înțelegem că un mod de abordare pozitiv al vieții și al tuturor problemelor noastre, va avea un rol primordial în evoluția noastră ca spirit și dezvoltarea noastră ca ființă umană.


 Maria Ciobanu este autoarea cărților : Mesagerii Luminii, Alternanța, Dimensiunea IV-TYMM, Bioenergia-Terapie blândă și Miriam. Cu peste 15.000 de bolnavi tratați în decursul celor zece ani de activitate este apreciată ca fiind unul dintre terapeuții buni din România. Obișnuiește să scrie pe www.bioenergoterapeut.ro despre experiența ei, despre evoluție spirituală și dezvoltare personală. 

Maria a realizat și un curs online de echilibrare energetică special pentru începători, pe care îl poți găsi aici

 

 

 


 Ti-a placut articolul?
Inscrie-te cu adresa de email ca sa primesti in inbox articolele publicate si poti descarca gratuit ebook-ul Scapă de stres! Fii fericit!

Scap_de_stres_Fii_fericit.jpg

We respect your email privacy

Email Marketing by AWeber

2 thoughts to “GUEST POST: Ce influență are gândirea pozitivă asupra câmpului energetic numit aură?”

  1. Testată gândirea pozitivă adaugă multe beneficii în viata noastră .pe langa schimbările ce se produc atat în organism cat si la nivel energeti ,tot ce ai enunțat mai sus,aceasta gandire ne menține plini de viață,energici și parcă și „evenimentele „de zi cu zi sunt influențate și le privim cu mai multă indiferență .cred ca atitudinea poate să schimbe viața oamenilor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.