Eliberează-te De Rănile Trecutului Şi Redescoperă Fericirea!

 • 8 tehnici de eliberare de principalele răni 
 • 54 de sfaturi despre cum să fii mai fericit.

De ce

"Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea"

Imaginează-ți o proaspătă mămică stresată și nefericită. Așa eram eu, în urmă cu trei ani de zile. Și credeam că sunt avansată, pentru că urmasem programe de dezvoltare personală de vreo patru ani.

Nu mă puteam odihni cum trebuie, mă certam des cu soțul și eram foarte arțăgoasă. În plus, aveam planuri foarte mari și proaspete pentru viața personală și eram foarte frustrată că nu reușeam să fac ce-mi propusesem. Iar banii și timpul, parcă s-au vorbit să plece de la mine.

Au trecut câteva luni, în care, nu dormeam bine, nu mâncam la timp, eram îngrijorată de lipsa banilor și a timpului,  mă stresa modul în care decurgea relația cu partenerul meu și eram frustrată de lipsa rezultatelor. Astfel că, am început să compensez toate aceste lipsuri cu un consum ridicat și zilnic de dulciuri, mai ales ciocolată. Am ajuns la greutatea de 84,7 kg.

În urma unei crize în familia noastră, am crezut că o să divorțez.

Dar, apoi, am gândit situația din alte puncte de vedere. Știam că, aparent, el era vinovat.

Dar mai știam că întotdeauna, într-un conflict, adevărul e pe la mijloc și eu aveam partea mea de contribuție.

Știam că atât timp cât rămân cu aceeași mentalitate, cu aceleași tipare de comportament, voi avea aceleași rezultate. Aveam să atrag alte persoane care să mă rănească în același mod.

Soluția nu era să divorțez, nici să-l schimb pe soțul meu, ci să mă transform eu și modul în care percepeam tot ce mă afecta.

Citisem în cărți de dezvoltare personală, participasem la seminarii, aveam deja un bagaj de cunoștințe și schimbasem deja câteva lucruri la mine.

Dar nu era decât o spoială, de dezvoltare personală.

Am continuat să citesc, să particip la diverse seminarii.

Apoi, am aflat SECRETUL.

Am aflat că nefericirea mea avea rădăcini în copilăria timpurie. Acele momente în care am fost certată de părinți, în care colegii au râs de mine, iar eu m-am retras și m-am izolat tot mai adânc în tăcere, în singurătatea mea. Toate m-au afectat și au lăsat amprente care se accentuează, la vârstă adultă.

Nu, timpul singur, nu vindecă rănile. El ajută subconștientul să le depoziteze în spații ascunse ale minții, apoi, le scoate la suprafață, în cele mai dureroase momente și te fac să te simți ca o barcă fără vâsle, dusă de curent, pe un râu tumultos. Și este foarte dureros, mai ales când te-ndrepți spre o cascadă și simți că ești în cădere și nu ai niciun control asupra situației. Pentru că nu te afectează doar situațiile prezente, ci și cele acumulate sub formă de amintiri. Și totul se adună și te copleșește.

Am descoperit câteva tehnici care, folosite zilnic, mi-au schimbat radical rezultatele.

Tehnicile sunt foarte simple, ușor de realizat și nu durează decât câteva minute pe zi ca să le fac. Am aplicat aceste tehnici cu regularitate, zilnic și am fost uimită.

Rezultatele m-au schimbat în altă persoană.

Cei din jurul meu observă și mă laudă.

Eu mă simt tot mai bine cu mine însămi.

Am început să mă eliberez de răni, de nefericire, de consumul de dulciuri și am dat jos 18 kg. Și sunt o mamică binecuvântată cu un copil extraordinar.

Dar tu, ce provocări ai? Ți se întâmplă să ai situații conflictuale?

Ai copii adolescenți și simți că nu mai reușești să te înțelegi cu ei?

Ai vrun examen, vreo susținere de grad și emoțiile te copleșesc, te fac să-ți pierzi vocea și parcă te simți gâtuit, răgușit și nu recunoști sunetele pe care le scoți?

Sau nu poți să dormi bine noaptea pentru că te îngrijorezi pentru cel mai mic lucru și te temi de ceea ce-ți va aduce ziua de mâine?

Ai obiceiul de a-ți „îndulci” viața stresată, cu prea multă ciocolată după care îți faci auto-critica pentru că „nu ai voință”, pentru tot ce „nu trebuia să faci” și tot ce reușești să obții sunt câteva kilograme în plus?

Ți se întâmplă să ai momente când te înfurii și simți că-ți pierzi controlul, începi să țipi să ridici tonul, fără niciun rezultat? Iar apoi, te înfurii și mai tare și te simți ca un pachet de nervi, sau ca o bombă gata să explodeze în orice moment? Poate că îți dorești să controlezi aceste manifestări și vrei să devii mai calm, mai stăpân pe tine, pe situația respectivă.

Ești, cum am fost și eu, o persoană timidă, care nu are curaj să deschidă gura și se lasă călcată în picioare de cei din jur, și apoi se duce acasă și începe să plângă pentru tot ce pățește?

Ai probleme cu banii, simți cum ți se scurg printre degete, cum se duc, în altă parte, în alte buzunare, dar nu vor să poposească la tine, și asta te umple de necaz?

Ai provocări în a te concentra în ceea ce faci, vrei să gestionezi mai bine întreruperile și timpul, astfel încât să fii mai eficient și să ai rezultate mai bune?

Te înțeleg perfect! Toate aceste emoții au făcu parte din viața mea și acum sunt istorie.

Astfel că, m-am gândit să scriu această carte, cu gândul la tine. Mi-au luat cinci ani de căutări. În acești ani am tot citit cărți, am ascultat CD-uri, am participat la seminarii de dezvoltare personală, ca să primesc răspunsuri despre cine vreau să fiu și ce mesaje doresc să transmit mai departe.

M-am gândit să scriu această carte, în care să-ți pun tehnicile și metodele care m-au ajutat, ca să te ajut să reduci timpul, efortul și cheltuielile legate de căutarea unor metode prin care să devii fericit și lipsit de stres.

În plus, era visul meu să devin autoare de cărți. Pe măsură ce lucram la această carte, aveam niște voci în mintea mea care îmi spuneau: „Cine te crezi, să ai dreptul să-i înveți pe alții? Ce crezi că ai putea să spui, ca ceilalți să nu știe deja?”. Dar erau niște blocaje, niște îndoieli care mă făceau să cred că nu sunt suficient de bună, că ce am scris nu este perfect, și tot amânam procesul.

Însă, am lucrat cu aceste tehnici, pe care ți le prezint în carte, și asupra acestor gânduri și blocaje. M-am întrebat, dacă toți autorii de cărți, de la care eu am învățat atâtea și de la care mă inspir continuu, ar fi gândit la fel? Probabil că ei nu ar mai fi scris nicio carte, iar eu nu aș mai fi aflat toate acele lucruri extraordinare. După ce am folosit tehnicile descrise în cartea Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea!, am început să gândesc, că „Dacă aș ține doar pentru mine toate aceste informații și tehnici, aș fi foarte egoistă!”.

Care este visul tău? Ce-ai dorit întotdeauna să faci și nu ai îndrăznit?

Ai niște visuri, niște aspirații, care stau prăfuite și uitate de vreme în vreun colț întunecat al ființei tale, pentru că nu ai curajul să le scoți la suprafață? Te temi să nu râdă ceilalți din jur de tine și de aspirațiile tale, te gândești cu groază că s-ar putea să te arate cu degetul pentru ceea ce ai vrea să faci? Îți imaginezi cum se strâng în grupuri și șușotesc sau râd în hohote când te văd, privindu-te ciudat?

Dă-mi voie să-ți spun, că știu ce simți, pentru că exact așa obișnuiam să mă simt și eu.

Dar, lucrând cu tehnicile descrise în carte, m-am eliberat de toate temerile și am avut curajul să-mi împlinesc acest vis.

Și am început să-mi împlinesc și alte visuri care, înainte,  păreau nebunești. Doar în imaginația mea (despre care nu povesteam altora) mă vedeam la televizor. Însă, aceste tehnici de eliberare, despre care îți vorbesc în carte, m-au ajutat și de la lansarea acestei cărți, am fost deja la trei emisiuni de televiziune. Și m-am simțit fantastic!

În interiorul meu s-au deblocat niște puteri, pe care nu știam că le dețin. Și e doar începutul.

Și tu îți poți debloca orice vis și-l poți transforma în realitate! Dă-mi voie să te ajut în acest sens!

Cum eram înainte de tehnicile de eliberare emoţională

 • Eram foarte impulsivă, chiar agresivă.
 • Strigam, țipam la băiețelul meu, sau la soț.
 • Credeam că totul din jur vrea să mă lovească.
 • Sufeream de vinovăție pentru multe aspecte din viața mea.
 • Mă temeam să nu fiu judecată de ceilalți, n-aș fi avut curajul să scriu sau să vorbesc despre mine.
 • Îmi duceam viața în mod haotic.
 • Făceam cumpărături impulsive.
 • Nu aveam economii deloc.
 • Eram foarte îngrijorată în legătură cu banii.
 • Făceam frecvent multitasking, eram stresată și nervoasă din cauza rezultatelor slabe.
 • Nu aveam încredere în mine, mă lăsam cu ușurință călcată în picioare.
 • Eram foarte ocupată, sau uitam să mănânc în timpul zilei, pentru a mă îndopa seara.
 • Consumam cantități mari de dulciuri, mai ales ciocolată, pe la miezul nopții.
 • Mă îngrășam continuu. De la 70 de kg în 2014, am ajuns la 84,7 kg în vara lui 2015.

 

Cum sunt în prezent

Fanica Rarinca 2017
 • Sunt mult mai calmă și mai înțelegătoare.
 • Vorbesc calm cu băiatul și cu soțul.
 • Cred că tot Universul mă binecuvintează.
 • Sunt mulțumită de deciziile pe care am început să le iau.
 • M-am eliberat de teama de a fi judeactă de oameni. Experiențele personale pot să-i inspire pe cei din jur.
 • Am început să fiu mai disciplinată.
 • Am început să-mi controlez cheltuielile.
 • Economisesc în mod regulat.
 • Sunt mai încrezătoare în privința banilor.
 • Rezolv lucrurile unul câte unul, sunt mai calmă și rezultatele sunt mai bune.
 • Mi-am fortificat încrederea în mine, acum sunt fermă în ceea ce vreau.
 • Îmi amintesc de nevoile corpului și mănânc la timp și regulat.
 • M-am eliberat complet de dependența de ciocolată și am înlocuit dulciurile cu fructe.
 • Din noiembrie 2015, într-un an de zile, am dat jos 20 kg. Apoi m-am menținut la 65 de kg.
 • Mi-am înfruntat teama de a vorbi în fața unei audiențe și am susținut seminarii și workshopuri,
 • Am lansat a doua ediție a cărții, Guru și Ciocârlia.
 • Am atras mai mulți bani în viața mea, din care 10% au fost destinați pentru premierea elevilor. La sfârșitul anului școlar 2016-2017, am oferit premii în valoare totală de 450 de lei la trei eleve gălățene, cu rezultate la Olimpiada Națională de Geografie.
 • Mi-am depășit o altă teamă și mi-am împlinit visul de a fi invitată la televiziune și am apărut în trei emisiuni televizate (vezi rubrica Media a blogului).

Ce principii poți învăţa parcurgând cartea?

 • Existenţa noastră este condusă de tipare emoţionale care s-au format în copilărie. Tipuri de răni precum: frică iraţională (ex. frica de păianjeni, de întuneric, de anumite etnii sociale etc.); vinovăţie şi ruşine; nevoia de apreciere şi de a umple golurile care au existat în copilărie; furia şi ignorarea propriilor nevoi.
 • Mintea subconştientă, care are un procent de 95-98% din mintea noastră, nu face deosebirea între evenimente reale sau imaginare şi nu are noţiunea timpului. Nu ştie că evenimentul s-a petrecut în urmă cu 20-30-50 ani sau are loc chiar acum.
 • Orice situaţie de viaţă asemănătoare cu cea din copilărie este percepută de creier, ca fiind aceeaşi şi reacţionează în acelaşi fel ca atunci. Şi sunt tratate în acelaşi mod, după acelaşi tipar emoţional din copilărie, prin respingere sau acceptare.
 • O persoană care a fost profund rănită în copilărie, va răni, ca adult, alte persoane, nu neapărat din dorinţa expresă de a face rău altora, ci aceea de a-i fi ei mai bine.
 • O persoană rănită în copilărie se va răni sau va atrage alte persoane care s-o rănească în acelaşi mod – de aceea, sunt persoane care au aceleaşi relaţii problematice, indiferent unde ajung, unele se simt constant umilite, altele sunt constant înşelate de parteneri.
 • O persoană cu răni şi traume multiple din copilărie se va răni prin comportamente abuzive, compulsive (consum de dulciuri, alcool, ţigări, droguri, jocuri, pariuri etc.).
 • Timpul nu vindecă aceste răni, ci le amplifică, pentru că fiecare situaţie asemănătoare creşte, duplică puterea rănii iniţiale.
 • Rănile nevindecate din copilărie conduc la comportamente nesănătoase, la gândire negativă şi boli acute sau cronice la vârsta adultă.
 • Dacă nu mănânci la timp pe parcursul zilei, pe la miezul nopţii, când eşti obosit şi stresat, deschizi frigiderul în căutare de „belele”. După care te simţi vinovat.
 • Sentimentul de vinovăţie are nevoie să fie „hrănit”. Dacă ai mâncat mai mult decât era necesar şi te simţi vinovat, acea vinovăţie te face ca data viitoare să mănânci şi mai mult ca să te simţi şi mai vinovat.
 • Dacă abuzezi de acţiuni care-ţi produc plăcere, nu vei fi mai fericit, ci dimpotrivă.
 • Golurile şi neîmplinirile din copilărie nu le vei putea umple sau satisface la vârsta adultă. Oricât te-ai strădui şi oricâte realizări ai avea, tot vei avea un sentiment că nu e destul.
 • Pentru a fi fericit e nevoie să fii împăcat mai întâi cu tine, să te iubeşti, să te ierţi şi să te accepţi aşa cum eşti, cu defecte şi cu calităţi.
 • Pentru a fi fericit e nevoie şi de prieteni, sănătate, bani, timp şi o activitate care să-ţi placă.

Toate acestea sunt module pe care le tratez şi ţi le ofer sub formă de diverse sfaturi şi sugestii. Evident, le poţi aplica pe toate sau doar pe cele care ţi se potrivesc.


Ce este

"Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea"

Este o carte de dezvoltare personală, inspirată din experienţele personale, ale altor persoane pe care le cunosc, din cărţi citite, de pe CD-uri educaţionale, informaţii de la diferite seminarii sau din filme artistice.

Este o carte care însumează tehnici de lucru pentru eliberarea proprie faţă de diferite răni, blocaje sau chiar traume din trecut.

Cartea cuprinde şi sfaturi despre cum să scapi de stres ca să fii mai fericit.
Am extras pentru tine esenţa din aceste surse, ca tu să poţi avea un maxim de beneficii.

9 capitole

Structura cărții

 • Modalităţi de a percepe fericirea
 • Cinci tipuri de răni emoţionale, de modalităţi prin care este blocată fericirea
 • Fericirea în relaţia cu tine însuţi
 • Fericirea în relaţia cu ceilalţi
 • Fericirea în relaţia cu sănătatea
  - Plăcerile şi fericirea
  - Fericirea, sănătatea şi kilogramele în plus
 • Fericirea în relaţia cu timpul
 • Fericirea în relaţia cu banii
 • Fericirea în relaţia cu munca şi vocaţia
 • Anexele 1-6 cu tehnici de lucru pentru eliberarea de răni menţionate la punctul 2

După ce am descoperit tehnicile de eliberare emoţională la seminarii, le-am aplicat asupra unor emoţii negative personale şi au avut un impact uimitor.
Apoi, am combinat aceste tehnici cu puterea tehnicilor NLP, a filmelor din imaginaţia proprie şi rezultatele au fost din ce în ce mai bune.
Cele şase Anexe îţi oferă astfel de tehnici, de eliberare emoţională şi NLP.

38.00 leiAdaugă în coș

100%
Garanție pe satisfacție

10 % din încasările de la vânzarea cărţii sunt destinate pentru premierea elevilor olimpici din judeţul Galaţi.

Pachet cu 20% reducere

Mica Stea Portocalie + Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea!

62.00 leiAdaugă în coș

Ce NU este

"Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea"

Nu este o formulă rapidă, instantanee de a anihila durerile ca să poţi deveni fericit.
Fericirea este un proces la care se lucrează îndelung şi durează, poate tot atât de mult cât a durat să devii nefericit.
Nu este o formulă prin care devii peste noapte euforic, deşi te ajută să identifici paşii necesari pentru a trăi un stil de viaţă plăcut în care să te simţi bine.

Cui se adresează cartea

"Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea"

Cartea se adresează adulţilor care:

 • Citesc şi se dezvoltă personal.
 • Vor să crească, să treacă la alt nivel de dezvoltare personală.
 • Au blocaje emoţionale, blocaje fizice sau se sabotează în ceea ce fac, nu reuşesc să obţină ceea ce-şi doresc.
 • Sunt stresaţi.
 • Au sentimente negative cu rădăcini încă din copilărie, gen: temeri nejustificate, atacuri de panică, îngrijorare, vinovăţie, ruşine, furie etc.
 • Persoanelor care au ţinut dietă după dietă fără să aibă rezultate.
 • Persoanelor care nu pot controla consumul de: dulciuri, alcool, ţigări etc.
 • Persoanelor care îşi doresc să fie fericite.

Nu cumpăra această carte dacă eşti FERICIT, pentru că arunci banii pe fereastră!


Ce beneficii primeşti

dacă cumperi, citeşti și mai ales aplici informaţiile din această carte

Aplicând sfaturile și tehnicile din această carte, reușești să:

 • Scapi de teama de a vorbi în public, de a ține o prezentare și începi să-ți gestionezi emoțiile.
 • Te ajută să gestionezi stresul de dinaintea pregătirii unui examen.
 • Înveți să deții controlul și să-ți regăsești vocea atunci când vorbești în fața unei audiențe, astfel încât să-ți poți exprima mesajul, clar și cu tărie.
 • Devii imun față de ceea ce ar putea gândi sau cum te-ar putea critica / judeca cei din jur, pentru că singura părere care contează cu adevărat pentru tine, este a ta.
 • Elimini teama de a pierde, pentru că devii bucuros și recunoscător pentru tot ce poți câștiga.
 • Te ajută să depășești bariera terorii și să ai curajul de a-ți urma visurile.
 • Teama de schimbare nu te mai sperie și devii curios și dornic să îmbrățișezi schimbarea și noul în viața ta.
 • Teama de necunoscut devine o aventură palpitantă, de care te bucuri.
 • Îți transformi și îți înfrângi temerile, una câte una, ca să te bucuri de libertate, curaj și acțiune.
 • Vei simți că poți depăși orice teamă, pentru că vei avea sentimentul de putere și control asupra destinului tău. 
 • Te eliberezi de îngrijorare și înveți să fii încrezător.
 • Gestionezi cu succes situațiile de mânie sau furie, astfel încât să rezolvi acele stări fiind delicat și ferm, în același timp.
 • Înveți să-ți disciplinezi vocile critice din mintea ta, astfel încât comentariile lor să te laude, să te susțină.
 • Deprinzi cu ușurință și îți formezi toate acele calități pe care le admiri la eroii tăi.
 • Te deschizi să primești în viața ta lucruri bune, oameni deosebiți, abundență, sănătate și fericire.
 • Ai puterea de a comunica cuiva prețul pe care îl aștepți pentru serviciile / produsele tale.
 • Scapi de timiditate și înveți să îndrăznești să-ți aperi drepturile și interesele.
 • Îți fortifici încrederea în tine.
 • Devii cu ușurință cea mai bună versiune a ta, îndepărtând tot ce nu te mulțumește la propria ta persoană.
 • Cei din jur vor observa schimbările pe care le faci și te vor aprecia, te vor remarca, te vor iubi.
 • Gestionezi cu succes întreruperile și înveți să te focusezi pe ceea ce ai de lucru, crescându-ți randamentul activităților tale.
 • Începi să te eliberezi de vinovăție, de autocritică și să fii împăcat cu tine, cu deciziile pe care le iei.
 • Rezolvi cu ușurință stările conflictuale (cu adolescenți, cu colegi, cu persoane dificile), fără să te înfurii, doar reacționând cu fermitate și cu blândețe.
 • În cinci minute, fără efort și fără să-ți testezi voința, reușești să te lași de obiceiuri nesănătoase, precum fumat, consum de alcool, consum excesiv de dulciuri, de ciocolată, de cafea sau de aruncat banii la aparate.
 • Îți dublezi stima de sine în urma schimbărilor pozitive pe care le faci.
 • Începi să te apreciezi mai mult, să-ți placă mai mult de noul TU, să te simți mai bine cu tine însuți.
 • Elimini timiditatea și devii mai sociabil, făcându-ți cu ușurință prieteni noi.
 • Îți creezi mai ușor relații cu ceilalți oameni și vei fi capabil să construiești relații durabile cu cei pe care îi iubești.
 • Înveți să ierți pe cei ce ți-au greșit, ca să te eliberezi de poverile și energiile negative.
 • Oferi cu ușurință iertarea și începi să ai relații de calitate cu cei din jur.
 • Scapi de emoțiile negative care te sabotează și începi să te simți atrăgător / atrăgătoare.
 • Devii mai focusat pe ceea ce contează să realizezi, învățând să elimini multitaskingul.
 • Îți crești randamentul și eficiența în ceea ce faci și șefii sau partenerii te vor aprecia mai mult.
 • Te simți mai respectat de cei din jur.
 • Ajungi să fii mai calm, mai înțelegător, mai iubitor.
 • Viața începe să devină mai plăcută, mai palpitantă, pentru că îți vei schimba percepțiile asupra ei.
 • Începi să ai tot mai multe motive să fii recunoscător.
 • Te vindeci emoțional și fizic de răni actuale și trecute și începi să te simți tot mai bine cu tine..
 • În activitățile tale, vei simți că îmbini utilul cu plăcutul, tehnicile cu rezultatele.
 • Ajungi cu ușurință la greutatea corporală ideală pentru tine.
 • Atingi greutatea dorită, mâncând normal, fără dietă.
 • Banii încep să vină spre tine cu ușurință și din abundență.
 • Economisești timp și bani. (Cât te-ar costa să afli pe alte căi aceste tehnici, care să te ajute?)
 • Vei atrage în jur oameni pozitivi, fericiți, orientați spre obținerea de rezultate bune.
 • Înveți să îți respecți cerințele corpului, să te hrănești, să te odihnești la timp, indiferent cât de multe ai de făcut.
 • Vei elimina senzația de oboseală și te vei simți plin de energie, de vitalitate în fiecare zi.
 • Te vei simți tot mai bine în pielea ta și cu tine însuți.
 • Îndepărtezi cu ușurință blocajele care stau în calea aspirațiilor tale și îți transformi visele în realitate (oricât de nebunești ar părea).
 • Îți faci viața mai ușoară, mai plăcută, mai armonioasă.
 • Devii tot mai satisfăcut de noile rezultate din viața ta.
 • Această carte va face o diferență în viața ta și oamenii din jur vor observa și te vor lăuda, iar tu te vei simți în al nouălea cer.

Ce ai de pierdut  

dacă nu cumperi și nu citeşti cartea

"Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea"

 • Continui să rămâi stresat.
 • Vei avea aceleaşi blocaje şi probleme pe care nu vei şti să le depăşeşti.
 • Îţi vei sabota munca, rezultatele, relaţiile prin mesaje pe care ţi le transmite subconştientul unei persoane rănite.
 • Vei continua să ai temeri iraţionale şi nu-ţi vei da seama cum să te eliberezi de ele.
 • Îţi vei descărca nervii şi vei avea manifestări de furie asupra celor dragi, după care te va cuprinde regretul că ai sabotat relaţia (sau s-a întâmplat ceva mai grav).
 • Te vei îmbolnăvi pentru că rănile emoţionale nevindecate vor conduce în timp la boli şi afecţiuni ale diferitelor organe.
 • Vei continua să îţi sabotezi sănătatea prin consum compulsiv de mâncare, dulciuri, alcool, tutun etc.
 • Te vei învinui şi acuza continuu că eşti o persoană slabă, că nu ai voinţă să te laşi de… (un anumit drog).
 • Vei continua să „nu ai timp” pentru că vrei să le faci pe toate odată şi nu ai priorităţi.
 • Te vei plânge pe mai departe că nu îţi ajung banii.
 • Vei continua să practici activităţi care nu-ţi plac şi te vei plânge că nu ştii cum să devii mai motivat.
 • Vei ţine dietă după dietă ca să dai jos câteva kilograme ca apoi să constaţi că iar ai luat masiv în greutate şi nu vei şti că kilogramele tale nu au neapărat legătură cu cantitatea de calorii.
 • Vei pierde oportunitatea de a beneficia de această carte pentru că tirajul este limitat.
 • · Vei pierde preţul promoţional pe care îl ofer la lansarea cărţii.

Ce spun cei care au citit cartea

"Simplu, practic, la obiect. Toate acestea, combinate cu emoţia experienţelor personale povestite cu căldură şi înţelegere fac din cartea „Eliberează-te de rănile trecutului şi redescoperă fericirea!” o unealtă puternică şi o lectură plăcută pentru a trece la următorul nivel al vieţii tale."

- Florin Păsat creatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”
www.atrageabundenta.ro

"O carte care de fapt conţine mai multe cărţi, în care vei găsi deopotrivă informaţii, poveşti, dar şi tehnici care să te ajute să redescoperi fericirea. Este plină de resurse şi cu siguranţă fiecare va găsi ceva ce are nevoie."

- Gabriela Chiriac business coach, personal coach, public speaker,trainer şi antreprenor, facilitator Speaker Elite
www.gabrielachiriac.ro

Testimonial carte Eliberează-te de rănile trecutului şi redescoperă fericirea!

38.00 leiAdaugă în coș

100%
Garanție pe satisfacție

10 % din încasările de la vânzarea cărţii sunt destinate pentru premierea elevilor olimpici din judeţul Galaţi.

Pachet cu 20% reducere

Mica Stea Portocalie + Eliberează-te de rănile trecutului și redescoperă fericirea!

62.00 leiAdaugă în coș

„Această carte este ghidul tău de eliberare de rănile trecutului către fericirea ta, a copiilor tăi şi chiar îndrăznesc să spun, starea de bine a întregii lumi. Pentru că tu eşti o părticică din acest Univers, iar dacă tu eşti fericit, este mai multă fericire în lume. Şi asta este bine pentru toată lumea. Pe măsură ce citeşti, îţi dai seama că toate lucrurile astea se împletesc. Acum ai un tablou complet al fericirii sau nefericirii tale. Dar din acest moment stă în puterea ta să faci ceva. Cartea este plină de lucruri practice şi exemple concrete pentru a nu mai avea o scuză să spui: sunt nefericit. Tu alegi!”

- Nicoleta Nistor trainer, terapeut EFT, antreprenor
www.eftforyou.ro www.nicoletanistor.ro

30 zile garanție pe satisfacție 100% 

Ai la dispoziţie 30 de zile să citeşti şi să aplici tehnicile din carte.
Dacă nu ai rezultate, îţi returnez banii înapoi, fără nicio întrebare.

"Fiecare moment din viaţa ta care nu e coşmar, e fericire." (Merrill Markoe)